English Italian German

Nazovite nas: (020) 690 660

Dubrovacko-neretvanska, Metkovic 20350 Lokacija

Implantologija

Vašim dolaskom u Dental centar Tonći Radovanović naše stručno osoblje će vam posvetiti punu pozornost i pružiti Vam sve informacije koje zatrebate. Dobit ćete potpuni, detaljni pregled zuba i cijele usne šupljine, kompletnu dijagnozu te plan za rješavanje poteškoća, ukoliko postoje naravno... ;)
Uvijek se vodimo za poznatom poslovicom: "Bolje spriječiti nego liječiti !"

Implantati

Pokušaji da se izgubljeni zubi nadomjeste drugim zubima vjerojatno su stari koliko i ljudski rod. Posljednjih tridesetak godina izgubljeni zub / korijen zuba moguće je nadomjestiti dentalnim implantatima. Dentalni (zubni) implantati građeni su od titana ili slitine titana i cirkona koji su ugrađeni u kost na mjestu nedostatnog ili izgubljena prirodnog zuba. Dakle, zubni implantat ima ulogu samo korijena zuba.

Osnovne karaketistike zubnih implantata:

Titanski dentalni implantati su konusnog oblika, biološki tolerantni, ne izazivaju reakciju antigen-antitijelo, biokemijski potpuno indiferentni i ostaju nepromijenjeni u koštanom tkivu. Općerašireni strah pacijenata da se implantat neće primiti je potpuno neosnovan i do toga sigurno neće doći ukoliko se radi sve po pravilima struke, s kvalitetnim implantatima i ako se održava adekvatna higijena od strane pacijenta.

Ugradnja zubnih implantata:

Ugradnja implantata se izvodi posebnom kirurškom tehnikom u lokalnoj anesteziji i u potpunosti je bezbolna. Tako ugrađeni implantat predstavlja umjetni korijen zuba na kojem se fiksiraju pojedinačni zubi ili više zuba u različitim protetskim konstrukcijama.

Pogledajte kratak video kako funkcionira moderna zubna implantologija:

(020) 690 660


... ili ispunite kontakt formu:

Ispunite formu: